tk - 0,00 €

OstroVit Erythritol 1000g


OstroVit Erütritool on kvaliteetne magusaine, mida kasutatakse traditsioonilise lauasuhkru (sahharoosi) alternatiivina. Erütritooli glükeemiline indeks on 0, tänu millele see ei tõsta veresuhkrut. Ideaalne inimestele, kes hoolivad tervisest ja neile, kes soovivad piirata suhkru tarbimist.

Saadavus: Laos

6,90 €
Kogus:

Erütrool (erütritool) – tervislik suhkruasendaja

Erütritool on orgaaniline keemiline ühend, suhkrurühma tetrahüdroalkohol. Toiduainetööstuses kasutatakse traditsioonilise suhkru asendajana ja täpsemalt magustajana, peitudes toidu lisaaine koodi alla numbriga E968. Seda leidub looduslikult puuviljades, aga ka mõnes merevetikas ja punases veinis. Erütritool on traditsioonilise suhkru aseaine, mis on eriti soovitatav diabeetikutele, kuna selle energiaväärtus on null. Seda ei käärita suuõõnes leiduvad bakterid, mistõttu see ei põhjusta kaariest.

Omadused:

  • Suurepärane traditsioonilise suhkru asendaja
  • Glükeemiline indeks on 0 (IG = 0)
  • Kalorivabad tooted, mida meie keha ei metaboliseeru
  • Ideaalne inimestele, kes piiravad oma dieedis suhkrut
  • Ei tõsta vere glükoosisisaldust
Kasutamisjuhend

Erütritooli tuleks kasutusele võtta järk-järgult. Liigne tarbimine võib avaldada lahtistavat toimet. Tasakaalustatud toitumine ja tervislik eluviis on hädavajalikud.

Koostis

Nutrition Facts:

bodyvision.ee

Ingredients: Sweetener - 100% erythritol.

Product may contain milk (including lactose), soy, peanuts, other nuts, sesame seeds, gluten-containing cereals, eggs, shellfish, fish.

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Hind
Maitse/Välimus
Kvaliteet

Write your own review