tk - 0,00 €

AMIX CarboJET Basic 6000g


CarboJet Basic - kõrgkvaliteetne toode massi suurendamiseks, mis on spetsiaalselt välja töötatud kulturistidele ja jõutõstjatele, samas ka sportlastele, kellel on kiire ainevahetus. CarboJet Basic on väga hea toode aktiivsetele inimestele, kes vajavad kvaliteetset valku ja süsivesikute kompleksi.

Saadavus: Laos

39,00 €
39,00 €
Kogus:

CarboJet Basic -  kõrgkvaliteetne toode massi suurendamiseks, mis on spetsiaalselt välja töötatud kulturistidele ja jõutõstjatele, samas ka sportlastele, kellel on kiire ainevahetus. CarboJet Basic on väga hea toode aktiivsetele inimestele, kes vajavad kvaliteetset valku ja süsivesikute kompleksi. Kalorid tulenevad vadakuvalgust, millel on madal glükeemiline indeks, see toidab lihaseid glükogeeniga ja energiaga. CarboJet Basic  on toode, mis aitab Teil saada kvaliteetset lihasmassi, suurendada vastupidavust ja parandada üldfüüsilist jõudlust. CarboJet Basic  on rikastatud glutamiiniga (glutamiinhape) ja aminohapetega (BCAA). CarboJet Basic’ut võib tarbida igal ajal, kui Teie organism vajab kõrgemat kalorisust ja valgurikast toitu.

Eelised:

  • Sobib treeningujärgseks toidukorraks
  • Aitab suurendada lihasmassi
  • Kõrgkvaliteetne valk ja süsivesikud
  • Ei sisalda aspartaami
  • Süsivesikud madala glükeemilise indeksiga
  • Meeldiv kreemjas maitse
Kasutamisjuhend

Segage 1 mõõdulusikas CarboJet Basic (50g) 200-250 ml vee või väherasvase piimaga. Kasutage sheikerit, segage kuni 30 sekundit.

Vajaduse põhiselt tarbige 1-3 portsjonit päevas.

Koostis



Ingredients: non-fat whey /from milk/, maltodextrin,  pure crystalline fructose (derived from corn), dextrose,  ultrafiltered instantized whey protein concentrate /from milk/, amino acids derived from beef protein isolate;  low fat cocoa powder (only in chocolate flavour), stabilizers: xanthan and guar gum; emulsifier: soya lecithin; aroma, dye: (banana flavour – curcumin; strawberry flavour - beetroot extract); sweeteners: Sucralose Splenda® and Acesulfame-K

Warning: Do not use this product if you are pregnant or nursing. The product is not designed for children. Keep away from children. Do not exceed recommended daily dosage! Store at a temperature not exceeding 25°C in cool dry place away from sunlight. The product should not be used as a substitute for a varied diet. The producer is not liable for any damage caused by improper use or storage. Allergen warning: It may contain traces of eggs, gluten, shellfish, tree nuts and peanuts.

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Maitse/Välimus
Kvaliteet
Hind

Write your own review