Mõnikord on aeglane parem - eriti kui teemaks on proteiinide seedimine. Kuigi kiire proteiinide omistamine on soovitav vahetult enne või pärast treeningut, siis pikajaline protsess võiks olla ülejäänud päeva jooksul.
Kaseiini proteiinid on pH tundlikud ning geelistuvad kõhu happelises keskkonnas. Selle tulemusena võtab kaseiini proteiini lammutamine aminohapeteks kuni 2 korda kauem aega kui vadaku või teiste proteiinide puhul. Kaseiini käsitletakse kui kõrge väärtusega proteiini, kuna ta on kergesti omistatav ning temas leidub palju aminohappeid, mida keha ise ei sünteesi. Tänu pikaldase-vabanemise efektile on tagatud ühtlase aminohapete voolu lihastesse. Tulemusena on paranenud anti-kataboolne keskkond, mis loob head eeldused kasvuks ja taastumiseks.
Kulturistid ja sportlased, kelle eesmärgiks on puhas lihasmass, lihaste lagundamise vältimine ja kiirenenud taastumine ja need, kes soovivad parandada oma une kvaliteeti saavad kaseiinist kindlasti kasu.
Kasutamisjuhend | Sega 1 kuhjaga mõõtkopp 300 - 400 ml veega. Segamiseks võid kasutada blenderit, šeikerit või ka lihtsalt lusikat. Blenderisse võid lisada ka jääkuubikuid, jogurtit, marju jne. Parim aeg kasutamiseks on esimese söögina hommikul ja vahetult enne magama minekut, aga ka vahepala asemel või ükskõik mis hetkel, kui valgu järgi isu on. Parima tasakaalu saavutamiseks võta 2 g proteiini 1 kg kehakaalu kohta ning söö seda väiksemate portsjonidega päeva jooksul. |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
Koostis |
|
3 ese(t)
Kvaliteet | |
---|---|
Maitse/Välimus | |
Hind |
Kvaliteet | |
---|---|
Maitse/Välimus | |
Hind |
Kvaliteet | |
---|---|
Maitse/Välimus | |
Hind |
3 ese(t)