tk - 0,00 €

AMIX Waxy Go! 2000g


WaxyGo! on ideaalne süsivesikute allikas iga taseme sportlastele.

Saadavus: Laos

23,00 €
23,00 €
Kogus:

AMIX WaxyGo! on unikaalne toode ilma suhkruta, mis sisaldab kõrgkvaliteetset keeruliste süsivesikute kompleksi, mis on saadud spetsiaalsest töödeldud maisi tärklisest. WaxyGo! imendub kiiresti ja taastab kiirelt energia varusid. Vahamaisitärklise molekulmass on suurem kui maltodekstriinil ja dekstroosil on seega võime liikuda läbi mao kiiremini kui dekstroosil või maltodekstriinil!

AMIX WaxyGo! on loomulikult kõrge glükoosipolümeer AMYLOPECTIN, kõrge molekulmassiga, kõrge imenduva hargnenud polüsahhariidiga ning see laeb kiiresti ka teie energiavarusid. Lisaks sellele Waxy maisitärklis WaxyGo! on väga madala osmolaarsusega, mis võimaldab tal kiiresti ja vaevata tervena vereringesse minna.

Eelised:

  • Ülikiire imendumine
  • Suhkru ja gluteenivaba
  • Parem kui maltodekstriin ja dekstroos
  • Kiirem glükogeeni täiendamine
  • Pole ebamugavustunnet kõhus, krampe ega puhitust

Süsivesikud aitavad pärast intensiivset ja / või pikaajalist füüsilist koormust taastuda normaalse lihase funktsiooni (kokkutõmbumine), mis põhjustab lihaste väsimust ja glükogeenivarude ammendumist skeletilihastes.

Kasulik mõju saavutatakse kõigist allikatest koosnevate süsivesikute tarbimisega, kui kogus on 4 g / kg kehakaalu kohta, esimese 4 tunni jooksul ja hiljemalt 6 tunni jooksul pärast väga intensiivset ja / või pikaajalist tarbimist. kestev füüsiline koormus, mis põhjustab lihaste väsimust ja glükogeenivarude ammendumist skeletilihastes.

Kasutamisjuhend

Soovitatav annus: Põhiannus on 75 g (2 kühvlit). Kasuta 1-3 portsjonit päevas, sõltuvalt igapäevasest vajadusest süsivesikute sisaldus. Võtke enne treeningut või vahetult pärast treeningut.


Soovituslik kasutamine: Segage 2 mõõdulusikat (75g) WaxyGo! 200 ml veega ja segage hoolikalt 1-2 minuti vältel. Vajadusel lisada ülejaanud vett pidevalt segades.  

Koostis

bodyvision.ee

Ingredientsultra high-molecular weight long chain hydrolyzed waxy maize starch (contains SO2 17 mg/1 kg), other Ingredients (not in „natural“ flavour): acidifying agent: citric acid, aroma, dye (fruit punch flavour: beetroot extract, vanilla-lime flavour: curcumin), sweeteners: sucralose Splenda® and acesulfame-K

Allergen warning: It may contain traces of milk, eggs, soybeans, gluten, shellfish, tree nuts and peanuts.

Warning: Do not use this product if you are pregnant or nursing. The product is not designed for children. Keep away from children. Do not exceed recommended daily dosage! Store at a temperature not exceeding 25°C in cool dry place away from sunlight. The product should not be used as a substitute for a varied diet. The producer is not liable for any damage caused by improper use or storage.

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Hind
Maitse/Välimus
Kvaliteet

Write your own review