D-Vitamiini tootmine toimub juhul kui keha on otseselt päikesevalguse käes, sellegipoolest tegelik UV kiirte ning D-Vitamiini sünteesi seosed olenevad mitmetest teguritest nagu näiteks hooaeg, asukoht, aeg, vanus, sugu, naha tumedusaste.
D-Vitamiini leidub tavaliselt toidus kujul Vitamiin D2 (Ergocalciferol) ja Vitamin D3 (Cholecalciferol), tarvitada võib neid ka toidulisanditena. Vitamiin D panustab normaalsesse immuunsüsteemi ning lihaste funktsioneerimisse, aitab hoida luid, hambaid ning normaalset kaltsiumi ja fosfori omastamist.
Kasutamisjuhend | Toidulisandina 1 kapsel päevas. |
Koostis | INGREDIENTS: bulking agent (cellulose gel), capsule shell [gelatine, colour (iron oxides and hydroxides), glazing agent (shellac), acidity regulators (ammonium hydroxide, potassium hydroxide)], anti-caking agent (magnesium salts of fatty acids), cholecalciferol. Made in a plant that manufactures milk, egg, gluten, soy, peanuts, nuts, celery, fish, crustacean, molluscs and sulphur dioxide containing foods. |
A.H. Tammsaare tee 89
E-R: 11-19
L: suletud
P: suletud