tk - 0,00 €

OstroVit Saw Palmetto VEGE 360tabs


See on kõrgeima kvaliteediga toidulisand, mis sisaldab palmetto vilja ekstrakti. Toidulisand on taimetoidu tablettide kujul ja sobib ideaalselt inimestele, kes hindavad sellisel kujul toidulisandit. Seega, kui otsite minimaalse koostisega, kuid maksimaalse annusega saepalmi ekstrakti preparaati - sirutage meie OstroVit Saw Palmetto 360 tabletid VEGE versioonis!

Saadavus: Laos

10,50 €
Kogus:

Kellele Saw Palmettot soovitatakse?

Saw Palmetto, mida nimetatakse ka kääbuspalmiks, on palmitaim. Selle looduslik elupaik on Põhja- ja Lõuna-Ameerika, aga ka Lääne-India, kus saepalmet on kasutanud eesnäärme hüpertroofia, munandite atroofia ja erektsioonihäiretega tegelevad mehed alates XIX sajandist.

Palmi viljades sisalduvad triglütseriidid ja fütosterool reguleerivad eesnäärme funktsioone. Lisaks võivad need aidata kaasa vere kolesteroolisisalduse vähendamisele. Teaduslikud uuringud näitavad, et palmetto võib toetada juuste kasvu nii naistel kui meestel, kes kannatavad juuste väljalangemise all.

Saw Palmetto viljadel on antiandrogeenide toime, st DTH taseme reguleerimine. Selle hormooni liiga kõrge tase võib põhjustada eesnäärme hüpertroofiat ja juuste väljalangemist.

Omadused:

  • EESMÄRME TOETUS – Saw palmettot kasutavad mehed, kes kannatavad eesnäärme hüpertroofia all. Tänu DTH taseme reguleerimisele võib see olla eesnäärmevähi ennetamise oluline element.
  • JUUKSEVÄLJANDUSE MÕJU LEHENDAMINE – uuringud kinnitavad, et palmetto viljad võivad soodustada juuste taastumist, vähendada taanduvat juuksepiiri ja takistada juuste esijoone väljatõmbumist , mis on ülimalt oluline inimestele, kes võitlevad mustri juuste väljalangemise vastu.
Kasutamisjuhend

Võtke 1 portsjon (1 tablett) 2 korda päevas.

Koostis

Nutrition Facts:

Servings per container: 360

Serving size: 1 tablet

bodyvision.ee

Ingredients: Bulking agent: microcrystalline cellulose; saw palmetto fruit extract (Serenoa repens (W.Bartram) Small), anticaking agents: magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide.

Product may contain milk (including lactose), soy, peanuts, other nuts, sesame seeds, cereals containing gluten, eggs, crustaceans, fish.

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Hind
Maitse/Välimus
Kvaliteet

Write your own review