tk - 0,00 €

ICONFIT Quick Protein Oats 1000g


Quick Protein Oats on lihtsalt valmistatav tervislik puder – lisa vaid kuuma vett. Selles pudrus on tasakaalustatud toitained, ~30% valku ja ka päevane vajalik kollageenikogus! Ei grammigi lisatud suhkrut ning sobib hästi tervele perele. Eestis välja arendatud ja toodetud!

Saadavus: Laos

12,50 €
12,50 €
Kogus:
  • Tervislik ja tasakaalustatud retsept tervele perele. Vajalik kogus valkusid, kiudaineid ja kollageeni. Ei grammigi lisatud suhkrut!
  • Eriti lihtne ja kiire valmistada. Sega tervislik pudrusegu kausis kuuma veega ja minut hiljem ongi valmis nautimiseks. Täitev ja tervislik kõhutäis kodus või kontoris.
  • Rikkalikult proteiini (~30%) ja kiudaineid, mis hoiavad kõhu hästi ja maitsvalt täis.
  • Retseptis üle 10% Eesti kvaliteetseimat hüdrolüüsitud kollageeni. Süües päevas vähemalt 100g pudrusegu, saad kaetud ka oma 10g kollageenivajaduse.
  • Eestis välja arendatud ja toodetud! Saadaval kolm maitsvat pudru – šokolaadi, mustsõstra ja õuna-kaneeli. Proovi ja vali oma lemmik.

ICONFIT Quick Protein Oats on lihtsalt valmistatav tervislik puder – lisa vaid kuuma vett. Selles pudrus on tasakaalustatud toitained, ~30% valku ja ka päevane vajalik kollageenikogus!  Ei grammigi lisatud suhkrut ning sobib hästi tervele perele. Eestis välja arendatud ja toodetud!

Valgud

Tavaline kaerahelbe puder on küll populaarne ja hea hommikusöök aga selles on liiga vähe valku. Seetõttu toitumisnõustajad ja kavad soovitavad alati lisada või juurde süüa ka valkusid. Quick Protein Oats pudrudes on juba valgud vajalikus koguses lisatud (kollageen, vadakuvalk, kanepivalk). See aitab menüüs toitained paremini tasakaalu viia ja toituda seeläbi lihtsalt ja tervislikult.

Kiudained

Quick Protein Oats pudrud on kõrge kiudainete sisaldusega. Kiudained on toidus vajalikud ning enamus meist ei tarbi neid päevas piisavalt. Igas 100g portsjonis on 6,5 g kiudaineid.

Kollageen

Pudrus on ka üle 10% Eesti kõrgeima kvaliteediga hüdrolüüsitud kollageeni. Kui sööd päevas vähemalt 1 pudruportsjoni, siis saad kaetud ka keha päevase 10g kollageenivajaduse.

Kasutamisjuhend

Tõsta kaussi 100g pudrusegu (331kcal, naised). Või meeste puhul 150g (497kcal).

Vala peale kuuma vett (100g pudrusegu kohta 80 g/ml vett šokolaadile ja 100 g/ml teistele maitsetele), sega lusikaga läbi ja jäta 1 minutiks seisma. Vett võid ka soovi korral vähem või rohkem panna.

Ja ongi tervislik puder valmis nautimiseks. Tee seda hommikul kodus või ka lõunaks tööjuures.

Koostis

bodyvision.ee

KOOSTISOSAD (ŠOKOLAADI pudrus): Täistera kiirkaerahelbedlõssipulber, hüdrolüüsitud kollageen, kanepiproteiin, erütritool (looduslik kalorivaba magusaine), vadakuvalgu kontsentraat, kakaopulber, maitse- ja lõhnaaine, magusaine stevioolglükosiid (stevia).
KOOSTISOSAD (MUSTSÕSTRA pudrus): Täistera kiirkaerahelbedlõssipulber, hüdrolüüsitud kollageen, chia seemned, kanepiproteiin, erütritool (looduslik kalorivaba magusaine), vadakuvalgu kontsentraat, külmkuivatatud õun, kaneel, maitse- ja lõhnaaine, magusaine stevioolglükosiid (stevia).
KOOSTISOSAD (MUSTSÕSTRA pudrus): Täistera kiirkaerahelbedlõssipulber, hüdrolüüsitud kollageen, chia seemned, kanepiproteiin, erütritool (looduslik kalorivaba magusaine), vadakuvalgu kontsentraat, külmkuivatatud mustsõstar, maitse- ja lõhnaaine, magusaine stevioolglükosiid (stevia).

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Kvaliteet
Hind
Maitse/Välimus

Write your own review