HAYA Labs Resveratrol põhineb mitmeaastastel taimedel, mida tuntakse Jaapani hanheinana (Polygonum cuspidatum), mis on pärit Ida-Aasiast.
Eelised:
Resveratrool (resveratrool) on looduslikult esinev antioksüdant, mida leidub paljudes taimedes, sealhulgas viinamarjades, maapähklites, sinises ja jõhvikas. Uuritakse nende mõju kardiovaskulaarsüsteemile, vähiga seotud mõjusid ja üldist kasu tervisele. Resveratrool on peamiselt punases veinis leiduv ühend, mida on pikka aega peetud südamele positiivseks mõjuks. Uuringud näitavad, et sellest on kasu resveratrool - eriti südame-veresoonkonna haiguste riski vähendamine. Kuna kogus toidus võib oluliselt erineda, on soovitatav seda võtta toidulisandina.
Resveratrool näitab võimet takistada rasvlahustuvate vitamiinide (sealhulgas A, D, E, K) ja lipiidide peroksüdatsiooni vabanemist. Lipiidide peroksüdatsiooni ajal eemaldavad vabad radikaalid elektronid rakumembraanide lipiididest, põhjustades raku häireid. Kuna resveratrooli iseloomustavad kõrged hüdrofiilsed (võime seonduda ja lahustada vees) ja lipofiilsed (võime seonduda rasvades ja õlides ning lahustuda nendes) omadused, võib see pakkuda tõhusamat kaitset kui teised tuntud antioksüdandid, näiteks vitamiinid C ja E. Samuti aitab see kaasa ateroskleroosi (arterite kõvenemine valgete vereliblede sadestumise tõttu arteriseinas) ennetamisele ja trombotsüütide agregatsiooni vähendamisele. Lisaks antioksüdantsetele omadustele avaldab see mutageenivastast toimet. Mõnel juhul teatakse, et resveratrool vähendab mõnede kasvajate aktiivsust.
Kasutamisjuhend: Üks annus: 2 tabletti
Soovitatav kasutamine: võtke 1 portsjon päevas klaasi veega.
Pakendi suurus: 30
Kasutamisjuhend | Üks annus: 2 tabletti Soovitatav kasutamine: võtke 1 portsjon päevas klaasi veega. Pakendi suurus: 30 |
Koostis |
A.H. Tammsaare tee 89
E-R: 11-19
L: suletud
P: suletud