Haya Labsi glütsiin on aminohape. Organism suudab glütsiini ise valmistada, kuid seda tarbitakse ka toiduga. Allikad hõlmavad liha, kala, piimatooteid ja kaunvilju. Glütsiin on ehitusmaterjal valkude tootmiseks organismis.
Eelised:
Glütsiin on äärmiselt oluline aminohape, millel on tohutu mõju kollageeni tootmisele organismis. Seega osaleb ta aktiivselt lihaskoe loomisel ja mõjutab kesknärvisüsteemi seisundit.
Kasutamisjuhend | Võtke 3 kapslit päevas koos veega. |
||||||
Koostis | Toitumisalane teave Portsjoni suurus: 3 kapslit Portsjonite arv pakendis: 33
* NRV - päevane võrdluskogus ei ole määratud. Muud koostisosad:Želatiin, maltodekstriin, magneesiumstearaat, ränidioksiid. Allergeenihoiatus:Toodetud seadmetel, mis töötlevad piima, muna, nisu ja soja sisaldavaid tooteid. |
A.H. Tammsaare tee 89
E-R: 11-19
L: suletud
P: suletud