tk - 0,00 €

Everbuild Whey Protein Build 2.0 1000g


Valk on meie keha oluline ehitusmaterjal, toitainete allikas, mis koosneb meie keha toodetud aminohapetest ja mida täiendatakse välistest allikatest.

Saadavus: Laos

24,90 €
24,90 €
Kogus:

Kellele on Everbuild Whey Protein Build soovitatav?

  • See on suurepärane valguallikas kõigile, kuna selle valgusisaldus aitab kaasa lihasmassi ja tervete luude säilitamisele ning lihasmassi kasvule.
  • Need, kes soovivad kiiret lahendust treeningjärgseks taastumiseks
  • Need, kellele meeldivad mõnusad, kreemised ja mitmekesised maitsed

Miks vajate valke

Valk on meie keha oluline ehitusmaterjal, toitainete allikas, mis koosneb meie keha toodetud aminohapetest ja mida täiendatakse välistest allikatest. See aitab kaasa lihaste säilitamisele treeningu, dieedi ja igapäevaelu ajal. Rohkem valku vajate, kui tegelete regulaarselt spordiga, kui soovite suurendada oma lihasmassi ja vananedes.

Milleks valgulisand?

Kiire, mugav ja väga tõhus viis valkude omastamiseks on valgulisandite võtmine; kõik, mida vajate, on valgupulber, šeiker ja veidi vett või piima. Valgupulber on kergesti seeditav ja erinevalt suures koguses liha tarbimisest ei põhjusta hapestumist. Valgupulbrit võib saada nii piimast kui ka loomsetest või taimsetest allikatest või nende kombinatsioonist. Nende imendumine võib olla kiire (30–40 minutit), mõõdukas (1–2 tundi) või aeglane (üle 2 tunni).

Kasutamisjuhend

Võtke 1 lusikat (31 g) päevas.

Koostis

bodyvision.ee

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Hind
Maitse/Välimus
Kvaliteet

Write your own review