tk - 0,00 €

ICONFIT RECO Taastusjook 1200g


ICONFIT RECO on Eestis välja arendatud ja toodetud taastusjoogi segu. Selles on 1:1 suhtes proteiin ja süsivesikud ning 5% kvaliteetset mikroniseeritud kreatiini. Kasuta kohe peale trenni ja saad korraliku koguse proteiini lihaste taastumiseks ja arenguks ning taastad energiataseme süsivesikute abil.


 - Proteiin ja süsivesikud 1:1 suhtes taastumise jaoks ja 5% mikroniseeritud kreatiini plahvatusliku jõu arendamiseks.

 - Tarbi alati kohe peale treeningut, et anda lihastele taastumiseks proteiin ning energiatase kehas süsivesikute abil taastada.

Saadavus: Laos

19,90 €
19,90 €
Kogus:

ICONFIT RECO on taastusjoogi segu, milles on 1:1 suhtes proteiin ja süsivesikud ning 5% kvaliteetset mikroniseeritud kreatiini. Proteiini annab kvaliteetne ja kiirestilahustuv vadakuvalgu kontsentraat ning süsivesikud tulevad maltodekstriini ja dekstroosi kombinatsioonist.

 

Lisasime ka 5% kvaliteetset mikroniseeritud kreatiini, et aidata kaasa jõunäitajate ja plahvatusliku jõu arendamisele. Nii saad oma treeningutest kätte maksimaalse tulemuse. Kasuta kohe peale trenni ja saad korraliku koguse proteiini lihaste taastumiseks ja arenguks ning taastad energiataseme süsivesikute abil.

Kasutamisjuhend

Vala shakerisse esiteks u. 400ml vett. Lisa 2 servani mõõdulusikat (kokku 70g) RECO segu, sulge shaker tihedalt ja raputa u. 10 sekundit kuni ühtlase lahustumiseni.

Koostis

reco

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Hind
Maitse/Välimus
Kvaliteet

Write your own review