tk - 0,00 €

BioTech USA Chondroitin Glucosamine 60caps


BioTech USA Chondroitin Glucosamine on ideaalne valik neile, kes kannatavad liigeseprobleemide käes või neile, kes on aktiivsed ja soovivad säilitada liikumise rõõmu.

Saadavus: Laos

12,90 €
Kogus:

Kaitse end põletiku vastu ja vähenda valu


Liigeseprobleemide korral vajad abivahendit, miks vähendab valu ja võib peatada kõhre lõhkuvad protsessid.

Uusima valemi järgi tehtud BioTechi Flex Formula koostisosad hoolitsevad liigesevedelike taastumise eest, osalevad vigastatud kõhre ülesehitamises ja peatavad seda lõhkuvate ensüümide töö. Need mehhanismid on teaduslikult tõestatud. Selle kompleksse mehhanismi eesmärk on lasta sul liikuda võimalikult valutult ja mugavalt. Glükosamiinsulfaat on kõigi liigeste ehitusmaterjal ja kondroitiinsulfaat suurendab liikuvust ja aitab kõhrel saada taastumiseks vaja minevat materjali.

 

Kasutamisjuhend

Soovituslik kasutamine: 4 kapsel päevas. Võtta enne sööki joogiga.

Koostis

bodyvision.ee

100% gluten free!

Ingredients: calcium salts oforthophosphoric acid, glucosamine sulphate KCl (from shellfish), capsule shell [gelatine, glazing agent (shellac), acidity regulators (ammonium hydroxide, potassium hydroxide), colour (iron oxides and hydrox-ides)], chondroitin sulphate, calcium carbonate, magnesium oxide, anti-caking agents (magnesium salts of fatty acids, silicon dioxide), manganese sulphate.

Allergen information: Contains glucosamine from mussels! Consumption of the product is not recommended for people who are sensitive to mussels or crustaceans!

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Hind
Maitse/Välimus
Kvaliteet

Write your own review