tk - 0,00 €

Everbuild Ultra Premium 100% Beef Gainer 2720g


Päevad, mil laadisite oma keha tühja rasvaga, mis salvestab kaloreid, on möödas!

Saadavus: Laos

46,50 €
46,50 €
Kogus:

Eelised:

  • Hüdrolüüsitud veiselihavalgu isolaat
  • Suure mõjuga reaktiivsed süsivesikud
  • Aitab insuliini võimendamisel ja signaalimisel

Kalorid ei stimuleeri lihaste kasvu – anabolism küll! Kiire makrotoitainete kohaletoimetamine koos peaaegu täiusliku insuliini optimeerimisega eristab 100% Beef Gainerit kõigist teistest. Uuringud näitavad, et kiired valgud koos kõrgenenud insuliinisisaldusega võrdub plahvatusliku lihaste anabolismiga (kasvuga), kui seda kombineeritakse vastupidavustreeninguga.

Lihasmassi kasvatamiseks kulub rohkem kui lihtsalt kaloreid. Kiire lihaste (ja mitte rasva) kasvu stimuleerimiseks on väga anaboolse keskkonna loomiseks vaja nii kaloreid kui ka täpset toitainete jaotamist. Seda on võimalik saavutada ainult õigesti ajastatud, kiire makrotoitainete kohaletoimetamise ja peaaegu täiusliku insuliini optimeerimisega.

Veiseliha valgu isolaat: veiseliha on end sajandeid kasutanud anaboolse valguna tõestanud. Nüüd on 100% Beef Gainer esimene, kes pakub kulturistidele oma patenteeritud maatriksist eraldatud veiselihavalku, andes seeläbi vabaduse tõsta vere aminohapete ja insuliini taset vadakuga võrreldava kiirusega – mille tulemuseks on võrreldav või isegi suurem mõju anaboolsed mõjud.

Kasutamisjuhend

Võtke 2 lusikat (115 g) päevas.

Koostis

bodyvision.ee

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Kvaliteet
Hind
Maitse/Välimus

Write your own review