tk - 0,00 €

MuscleTech Cell-Tech Creatine 1360g


Hardgaineritele mõeldud kreatiinivalem.

Saadavus: Laost otsas



39,90 €

Hardgaineritele mõeldud kreatiinivalem

Teaduslikult loodud hardcore kreatiinivalem hardgaineritele, kellel on raskusi jõu ja massi lisamisega. See patenteeritud kreatiinivalem sisaldab oma võtmekoostisosadena toimeaineid, mille mõjusid toetavad üle 30 mitme aastakümne vältel tehtud uuringu.

Kiirem lihaskasv:
Iga 2 kulbi suurune serveering CELL-TECHi pakub 7 grammi HPLC-sertifitseeritud kreatiin monohüdraati ja 3 grammi kreatiin HCli. Uuritavad, kes kasutasid samas koguses kreatiini ja süsivesikuid kui on seda CELL-TECHi laadimisfaasis (vaata juhiseid), lisasid keskmiselt 1,5 kg lihast 7 päevaga. Uuritavad, kes võtsid kreatiini mahlaga, lisasid vaid 350 g lihast.

Suurenenud jõud:
Teises uuringus parandasid 2 mõõtlusikatäie CELL-TECHiga võrdelises koguses kreatiini ja süsivesikuid tarbinud märkimisväärselt oma tulemusi rinnaltsurumisel, jalapressil ja küünarvarte kõverdamisel.

Parandatud toitainetetransport:
Iga 2 mõõtlusikatäie suurune serveering CELL-TECHi sisaldab 200 mg võimsat alfalipoehapet (ALA). Uuringud näitavad, et ALA aitab läbi spetsiaalsete transporterite parandada kreatiini ja glükoosi imendumist lihasrakku.

Rohkem lihasmassi ja täidlust:
CELL-TECH pakub mitmefaasilist kombinatsiooni süsivesikutest, mis tekitavad treeningjärgselt võimsa insuliinipiigi. See aitab kreatiini ja teised toitained lihasesse transportida ja täidab kiirelt glükogeenivarud, võimaldades nii glükogeeni superkompensatsiooni ning intensiivset lihast suurendavat toimet.

Ei vaja kuure:
Kliiniline uuring näitas, et CELL-TECHi kasutamine ei põhjustanud kreatiinitransporterite efektiivsuse langust.3 See võimaldab sportlastel jätkuvalt kreatiinist kasu saada, ilma pause tegemata.

Hargnenud ahelaga ja rakke volümiseerivad aminohapped:
Lisaks peamistele lihast kasvatavatele koostisosadele pakub CELL-TECH ka hargnenud ahelaga aminohappeid L-leutsiini, L-valiini ja L-isoleutsiini 2:1:1 suhtes. Hargnenud ahelaga aminohapped on vabad aminohapped – üksikud molekulid, mis seedivad ning liiguvad vereringesse väga kiiresti. CELL-TECH sisaldab ka aminohappeid tauriini ja alaniini. Need vabad aminohapped on kaks lihases kõige enam leiduvat aminohapet ning need aitavad kaasa ka raku volümiseerimisel.

Sama raha eest rohkem:
Erinevalt konkurentidest, sisaldavad Performance Series tooted võimsaid võtmekoostisosi kliiniliselt doseeritud kogustes, mis on täielikult avaldatud, nii et tead täpselt, mille eest maksad.

Parim maitse omas klassis:
Erapooletutes üks-ühele võrdlustes võitsid kõik maitsed peamisi konkurente.

Kasutamisjuhend

Võtke kohe pärast treeningut 1 kulbitäis (50 g) Cell-Techi koos 200 g veega. Kui te sel päeval trenni ei tee, sööge oma portsjon hommikul, kui ärkate. Nagu kõigi kreatiinitoodete puhul, säilitage kasutamise ajal piisav hüdratsioon.

Koostis

bodyvision.ee

Kliendi kommentaarid

1 ese(t)

lehekülje kohta
OK. Review by Kaido
Kvaliteet
Maitse/Välimus
Hind
Tugev 4 (Postitatud 26.01.2011)

1 ese(t)

lehekülje kohta

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Hind
Maitse/Välimus
Kvaliteet

Write your own review