tk - 0,00 €

Testosterooni tõstjad

Tabel  Nimekiri 

Desc
  1. OstroVit GH Booster Extreme 90caps
    12,90 €


    OstroVit GH Booster Extreme on kvaliteetne toidulisand, mis on koguni 10 erineva toimeaine allikaks - Tootest leiad: L-arginiini alfa-ketoglutaraati, gamma-aminovõihapet või tsinkpikolinaati. Tegemist on kergesti neelatavate kapslite kujul saadava preparaadiga, mis on loodud sportlastele ja aktiivse elustiiliga inimestele.

    Lisa võrdlusesse
  2. OstroVit HMB 2250mg 150caps
    17,50 €


    OstroVit HMB on kõrgeima kvaliteediga preparaat, mis koosneb ainult ühest ainest - kaltsiumi beeta-hüdroksü-beeta-metüülbutüraadist. Toode loodi minimaalse koostisega, pidades silmas aminohapete suurimat osa.

    Lisa võrdlusesse
  3. OstroVit KSM-66 Ashwagandha 120vtabs
    18,50 €


    OstroVit KSM-66 Ashwagandha on uuenduslik toidulisand, mis sisaldab patenteeritud Withania somnifera juureekstrakti – KSM-66. Ekstrakti iseloomustab kõrge biosaadavus ja efektiivsus, mida kinnitavad kliinilised uuringud.

  4. OstroVit Maca 90vtabs
    6,90 €


    Ostrovit Maca on tablettide toidulisand, mis sisaldab maca juureekstrakti. Toode on loodud inimestele, kes elavad aktiivset eluviisi, ja neile, kes on sageli sunnitud pingutama vaimselt. Üheks supertoidu tooteks peetava peruu ženšenni keerukat saatust on toetanud arvukad uuringud.

  5. OstroVit Maca VEGE 60vcaps
    7,90 €


    OstroVit Maca VEGE on maca juure ekstrakti sisaldav toidulisand vegankapslites. Toode on loodud inimestele, kes elavad aktiivset eluviisi, ja neile, kes on sageli sunnitud pingutama vaimselt. Üheks supertoidu tooteks peetava peruu ženšenni keerukat saatust on toetanud arvukad uuringud.

  6. OstroVit MgZB (ZMA) 90tabs
    4,90 €


    OstroVit MgZB on kvaliteetne toidulisand, mis koosneb kolmest inimorganismile vajalikust ühendist ehk magneesiumist, tsinkist ja vitamiinist B6 (pirodoksiin) . Toidulisand täiskasvanutele, kes on füüsiliselt aktiivsed, eriti sportlastele.

    Lisa võrdlusesse
  7. OstroVit MGZB Ultra (ZMA) 120tabs
    6,50 €


    OstroVit MgZB Ultra on kvaliteetne toidulisand, mis koosneb kolmest inimorganismile vajalikust ühendist ehk magneesiumist, tsinkist ja vitamiinist B6 (pirodoksiin) . Toidulisand täiskasvanutele, kes on füüsiliselt aktiivsed, eriti sportlastele.

    Lisa võrdlusesse
  8. OstroVit Pharma Decorem For Men 60caps
    9,90 €


    OstroVit Pharma Decorem For Men – vitamiinide, mineraalide, ekstraktide ja aminohapete kompleks meestele. OstroVit Pharma on sari, mis seab esikohale tooraine kvaliteedi, ravimitootmise hoolsuse ja kõik komponendid, tänu millele toidulisand luuakse. OstroVit Pharma on absoluutselt eliit toidulisandid tarbijatele, kes teavad, mis on nende jaoks kõige olulisem.

    Lisa võrdlusesse
  9. OstroVit Pharma Vitamins For Men 60caps
    9,90 €


    OstroVit Pharma Vitamins For Men – vitamiinide, mineraalide, ekstraktide ja aminohapete kompleks meestele. OstroVit Pharma on sari, mis seab esikohale tooraine kvaliteedi, ravimitootmise hoolsuse ja kõik komponendid, tänu millele toidulisand luuakse. OstroVit Pharma on absoluutselt eliit toidulisandid tarbijatele, kes teavad, mis on nende jaoks kõige olulisem.

    Lisa võrdlusesse
  10. OstroVit Rhodiola Rosea 300mg 150vtabs
    7,90 €


    Rhodiola Rosea 300 on toidulisand, mis sisaldab kuldjuureekstrakti. Kas peate toetama oma organismi funktsioone? Kas soovite oma tuju parandada ja stressiga tõhusalt toime tulla? Vaadake selle toidulisandi omadusi ja hoolitsege oma keha ja vaimu eest igakülgselt!

  11. OstroVit Saw Palmetto Extract VEGE 100g
    9,90 €


    OstroVit Saw Palmetto Extract on looduslik toidulisand, mis on mõeldud kõigile neile, kes kannatavad juuste väljalangemise all, ja meestele, kes võitlevad eesnäärmeprobleemidega. Ekstrakt on saadud palmiviljadest ja sisaldab suures koguses toimeaineid, nagu fütosteroole, flavonoide ja heteropolüsahhariide, mis vastutavad toidulisandi tervist toetavate omaduste eest. Kui soovite tagada terve eesnäärme või tegeleda ulatusliku juuste väljalangemisega, võib OstroVit Saw Palmetto ekstrakt neid probleeme leevendada.

    Lisa võrdlusesse
  12. OstroVit Saw Palmetto VEGE 360tabs
    10,50 €


    See on kõrgeima kvaliteediga toidulisand, mis sisaldab palmetto vilja ekstrakti. Toidulisand on taimetoidu tablettide kujul ja sobib ideaalselt inimestele, kes hindavad sellisel kujul toidulisandit. Seega, kui otsite minimaalse koostisega, kuid maksimaalse annusega saepalmi ekstrakti preparaati - sirutage meie OstroVit Saw Palmetto 360 tabletid VEGE versioonis!

    Lisa võrdlusesse
  13. OstroVit Sex Pro Shot 100ml
    2,20 €


    OstroVit Sex Pro Shot on koguni seitsmest toimeainest koosnev komplekt greibimaitselise shoti kujul. Meie järgmine preparaat seeriast OstroVit sisaldab muuhulgas tsinki, seleeni, vitamiini B5, aminohappeid ning ženšenni ja maca juure ekstrakti. Kas otsite toidulisandit, mille koostisained aitavad hoida libiido ja üldist seksuaalset jõudlust õigel tasemel? Panusta OstroVit Sex Pro Shot 100 ml – väikesele suure võimsusega joogile!

    Lisa võrdlusesse
  14. OstroVit Sex Pro Women Shot 100ml
    2,20 €


    OstroVit Sex Pro Women Shot on kuni kümnest aktiivsest koostisosast koosnev komplekt shoti kujul, millel on maitsev, mahlane arbuusi ja maasika maitse. See on pühendatud õiglasele soole – see on meie järgmine preparaat OstroVit shottide seeriast, mis sisaldab muuhulgas tsinki, seleeni, B-vitamiine, aminohappeid ning ženšenni, lambaläätse ja makajuure ekstrakti. Kas otsite toidulisandit, mille koostisosad aitaksid hoida libiido ja üldist seksuaalset võimekust õigel tasemel? Proovige meie OstroVit Sex Pro Women Shot 100 ml – ideaalne toidulisand kõigile naistele koos vitamiinide, mikroelementide ja kõrgeima kvaliteediga taimeekstraktidega ühes pudelis!

    Lisa võrdlusesse
  15. OstroVit Supreme Pure AOL 200g
    14,90 €


    OstroVit AOL on pulbriline toidulisand, mis täiendab dieeti kolme sünergistlikult toimiva aminohappega: L-arginiin alfa-ketoglutaraat (AAKG), L-ornitiin ja L-lüsiin. Toode põhineb ainult toimeainetel, ilma tarbetute maitseainete, magusainete, paakumisvastaste või säilitusainete lisamiseta. Kolme aminohappe segu aitab teil suurendada lihaste anabolismi, loomulikult suurendab kasvuhormooni (GH) sünteesi, mis parandab vastupidavust ja jõudu rasketel treeningutel.

    Lisa võrdlusesse
  16. OstroVit Supreme Pure D.A.A. 200g (Parim enne: 03.2024)
    Müük

    Tavahind: 13,50 €

    Soodushind 6,80 €


    OstroVit D.A.A. on kvaliteetne kaasaegne toidulisand, mis koosneb ainult ühest ainest, milleks on D-asparagiinhape. Toode on purustatud mikroniseerimisprotsessiga, mis võimaldab veelgi paremat imendumist. Ei sisalda täiteaineid, säilitusaineid ja värvaineid. Kompositsiooni minimalism, loodud parimaks.

    Lisa võrdlusesse
  17. OstroVit Supreme Pure GABA 200g
    14,90 €


    OstroVit GABA on kvaliteetne toidulisand, mis on gamma-aminovõihappe allikas. See preparaat on saadaval pulbri kujul ja sisaldab ainult ühte koostisosa. See on toode, mis on loodud inimestele, kes soovivad täiendada oma dieeti väärtusliku ühendiga.

    Lisa võrdlusesse
  18. OstroVit Supreme Pure HMB 210g
    19,90 €


    OstroVit Supreme Pure HMB on kõrgeima kvaliteediga kaasaegne toidulisand, mis koosneb ainult ühest ainest, milleks on HMB. Toode on killustatud mikroniseerimisprotsessiga, mis tagab veelgi parema imenduvuse. Ei sisalda täiteaineid, säilitusaineid ega värvaineid. Parima jaoks loodud kompositsiooni minimalism.

    Lisa võrdlusesse
  19. OstroVit Supreme Pure Ornithine 200g (Parim enne: 05.2024)
    Müük

    Tavahind: 22,90 €

    Soodushind 16,00 €


    OstroVit Ornithine on toidulisand, mis sisaldab ainult ühte aminohapet, milleks on L-ornitiin. Toote ideaalne biosaadavus ja kõrgeim mikroniseerituse tase on välja töötatud parima parima jaoks. Täiteained, täidised või aroomid on siin teadlikult välja jäetud. Sel juhul vähem on rohkem.

    Lisa võrdlusesse
  20. OstroVit Testo Booster 90caps
    12,50 €


    OstroVit Testo Booster on toidulisand kapslites, mis on välja töötatud neile, kes soovivad tõsta oma loomulikku testosterooni taset, suurendada lihasjõudu, parandada libiidot ja üldist seksuaalset jõudlust.

    Lisa võrdlusesse
  21. OstroVit Tribulus Terrestris 90 60caps
    9,90 €


    OstroVit Tribulus terrestris on täiustatud toode suurendamaks testosterooni taset organismis, nii stimuleerides lihasmassi kasvu ja vähendades keha rasva. Tribulus terrestris ekstrakt sisaldab suures koguses saponiinid, mis stimuleerivad keha testosterooni sünteesi ja vähendab kataboolset mõju kortisooli kohta lihasmassis.

  22. OstroVit Tribulus Terrestris Extract VEGE 100g
    10,90 €


    OstroVit Tribulus Terrestris Extract on kvaliteetne toidulisand, mis sisaldab tribulus terrestris'e ekstrakti, mis on standardiseeritud saponiinide sisaldusega 90%. See on lihtsa koostisega preparaat, mis on saadaval pulbrina, mis sobib suurepäraselt väärtuslikuks täienduseks igapäevasesse dieeti.

    Lisa võrdlusesse
  23. OstroVit Triple Zinc 90caps
    7,90 €


    OstroVit Triple Zinc on kompleksne toidulisand, tänu millele saate tagada organismile vajaliku koguse tsinki. Toode on kombinatsioon kuni kolmest väga hästi omastatavast mikroelemendi liigist, tänu millele imendub see väga hästi.

    Lisa võrdlusesse
  24. OstroVit ZMAdvanced 160g Apple & Pear
    11,90 €


    OstroVit ZMAdvanced 160 g on kvaliteetne pulbriline toidulisand hõrgu õuna- ja pirni maitsega. Valem on kuni kuue toimeaine kompleks – tsingi ja magneesiumi kompleks kombineerituna D-asparagiinhappe, Ashwagandha juure ekstrakti, melatoniini ja B6-vitamiiniga. See on välja töötatud kõrgeima kvaliteediga koostisainetega kõigile füüsiliselt aktiivsetele inimestele, kes hoolivad iga päev korralikust taastumis- ja puhkuseprotsessist.

    Lisa võrdlusesse
  25. OstroVit ZMAdvanced 60caps
    8,50 €


    OstroVit ZMAdvanced on kõikehõlmav toidulisand, mis sisaldab kuut erinevat toimeainet, sealhulgas ashwagandha juureekstrakti, mis on standarditud 5% withanoliide ja melatoniini. See on preparaat, mis on saadaval kergesti neelatavate kapslite kujul, mis on loodud sportlastele ja inimestele, kes hoolivad keha korralikust taastumisest.

    Lisa võrdlusesse
  26. Scitec Ashwagandha 60caps
    12,90 €

     
    Ashwagandha ekstrakti sisaldavad toidulisandi kapslid.

    Lisa võrdlusesse
  27. Scitec DAA PRO, 100caps
    18,90 €
    DAA kasutamine on kogunud suurt populaarsust kulturistide ja sportlaste hulgas, kes hoiavad eemale ebaseaduslikust anaboolsete steroidide kasutamisest.
    Lisa võrdlusesse
  28. Scitec GABA 70caps
    11,90 €


    Food supplement capsules with gamma-aminobutyric acid.

    Lisa võrdlusesse
  29. Scitec HOS: Hormone Optimization System 250caps
    69,90 €


    HOS: HORMONI OPTIMISEERI TUGI on keerukas integreeritud toidulisandite programm, mis koosneb kolmest erinevast tootest. EZTRODIM on saadaval ainult HOS-is!

  30. Scitec Saw Palmetto 60caps
    13,90 €
    For prostate health 5 popular ingredients!
    Lisa võrdlusesse

Tabel  Nimekiri 

Desc