tk - 0,00 €

Scitec Protein Pancake 1036g

On aeg võtta proteiini pannkoogid osana oma fitness dieeti!

Saadavus: Laos

25,90 €
25,90 €
Kogus:

JAMES ELLIS
Fitness Cover Model, WBFF World Champion
Team Scitec
 

 

On aeg võtta proteiini pannkoogid osana oma fitness dieeti! Pannkoogid pole kunagi varem olnud nii populaarsed sportlaste seas, sest nad on tavaliselt väga süsivesikuterohked. Meie maitsvate proteiini pannkookide eesmärgiks on pakkuda kõrge valgusisaldusega pannkoogipulbrit, mis on mõeldud sportlastele, sealhulgas kulturistidele ja kõigile aktiivse elustiiliga inimestele. See toode sisaldab 30% kvaliteetset valku!

Scitec PROTEIN PANCAKE pulbrist saab pannkooke lihtsalt ja kiiresti valmistada. Kui olete proovinud, siis te ei taha madala valgu- ja kõrge süsivesikusisaldusega pannkooke!

Peamine kasu PROTEIN PANCAKE pulbrist tehtud pannkookide puhul on see, et saate toetada oma lihaseid sobivas koguses kiiremini ja aeglasemalt imneduvate valkudega (vadak, muna, kaseiin) väga meeldival ja maitsval viisil. Valgud aitavad kaasa lihasmassi kasvatamisele ja säilitamisele, on kasulikud luudele.

Pulber on Euroopa Toiduohutusameti (EFSA) poolt kontrollitud.

Kasutamisjuhend Sega 37 g (1 kühvel) väherasvase piima või veega. Eksperimenteeri tagna paksusega olenevalt sellest, kas tahad paksemaid või õhemaid pannkooke. Raputa või sega energiliselt, kuni see sarnaneb tavalise pannkoogitaigna. Soojenda teflon-pann ja prae keskmisel kuumusel, kuni kook muutub kuldpruuniks mõlemalt küljelt. Allergiat info: Sisaldab piima, muna, gluteeni, soja, maapähklite, pähklite, kala ja koorikloomade koostisosi. Kasutage seda toodet osana terve, tasakaalustatud toitumine, ei asenda selline. Hoida lastele kättesaamatus kohas.
Koostis

Scitec Protein Pancake

1036g

 
Product information
Serving Size: 37 g (approximately 1 scoop)
Servings Per Container: 28
 
  Amount per serving Amount per 100g
 
Calories 157  430
Total Fat 5.4g 15g
   Saturated Fat 2.3g 6.2g
Total Carbohydrate 16g 43g
   Sugars 4.1g 11g
Protein 11g 30g
Salt 0.62g 1.7g
 
 
 
Ingredients: Oat Flour (gluten), Pasteurized and Ultrafiltered Whey Protein Concentrate (from Milk, Emulsifier: Soy Lecithin), Fatty Milk Powder, Maltodextrin, Coconut Shreds, White Chocolate Powder (Sucrose, Cocoa Butter 33.4%, Whole Milk Powder), Egg White Protein, Micellar Casein Concentrate (from Milk), Quark Powder (from Milk), Yoghurt Powder (from Milk), Bulking Agent (Sodium Hydrogen Carbonate), Sodium Chloride, Sweetener (Sucralose).

Kuidas Te hindate seda toodet?

  1 2 3 4 5
Maitse/Välimus
Kvaliteet
Hind

Write your own review