tk - 0,00 €

OstroVit

ostrovit

Tabel  Nimekiri 

Desc
  1. OstroVit Braintus Focus 90vcaps
    11,90 €


    OstroVit Braintus Focus on terviklik toidulisand, mis on väärtuslike ekstraktide, aminohapete ja vitamiinide allikas. See on veganpreparaat, mis on saadaval kergesti neelatavate kapslitena ja on loodud inimestele, kes hoolivad aju ja kognitiivsete funktsioonide õigest toimimisest.

    Lisa võrdlusesse
  2. OstroVit Braintus Respawn 90vcaps
    14,90 €


    OstroVit Braintus Respawn on terviklik toidulisand, mis on üheksa erineva ühendi, sealhulgas magneesiumi, humalakäbi ekstrakti ja melatoniini allikas. Tegemist on kergesti neelatavate kapslite kujul saadava preparaadiga, mis on loodud inimestele, kes hoolivad korralikust taastumisest ja toetavad organismi tööd.

    Lisa võrdlusesse
  3. OstroVit Braintus Thunder 90vcaps
    11,90 €


    OstroVit Braintus Thunder on terviklik toidulisand, mis on kaheksa erineva aktiivse ühendi, sealhulgas tauriini, kofeiini ja guaraanaseemne ekstrakti allikas. See preparaat on saadaval kergesti neelatavate kapslitena, mis on loodud inimestele, kes hoolivad keha töö stimuleerimisest ja toetamisest.

    Lisa võrdlusesse
  4. OstroVit Brewer's Yeast 200tabs
    5,50 €


    OstroVit Brewer’s Yeast on kaasaegne toidulisand, mis sisaldab B-rühma vitamiine, rauda, fosforit ja muid mineraalaineid. Õllepärmi sakid on organismile ohutud ja kergesti tarbitavad. Vastupidiselt pagaripärmile ei põhjusta need ebameeldivaid seedehäireid.

    Lisa võrdlusesse
  5. OstroVit Bromelain + Papain VEGE 100caps
    14,50 €


    OstroVIt Bromelain + Papain VEGE on kvaliteetne toidulisand, mis on bromelaini ja papaiini allikas. Tegemist on kergesti neelatavate kapslitena saadaval oleva veganpreparaadiga, mis on loodud teadlikule tarbijale, kes hoolib oma igapäevase toiduvaliku täiendamisest väärtuslike koostisosadega.

    Lisa võrdlusesse
  6. OstroVit Caffeine 200mg 200vtabs
    7,90 €


    OstroVit kofeiinil on looduslik koostis, mis sisaldab toimeainena kofeiini. Toode stimuleerib vaimset ja füüsilist aktiivsust, suurendab energiat ja keskendumisvõimet ning aitab põletada liigset rasva.

    Lisa võrdlusesse
  7. OstroVit Caffeine powder 200g natural
    16,90 €


    OstroVit Caffeine on kõrgeima kvaliteediga toidulisand, mis sisaldab kofeiini pulbrina. Toode on loodud kõigile stimulatsiooni vajavatele inimestele. Toode on eriti soovitatav sportlastele, autojuhtidele ja inimestele, kes vajavad õppimise või töö ajal täiendavat energiasüsti.

    Lisa võrdlusesse
  8. OstroVit Cereal Cookies 120g
    2,90 €


    OstroVit Cookies on magus, suhkruvaba palmiõlivaba suupiste, mis rahuldab suurepäraselt teie magusaisu. See on suurepärane dieetmagustoit, mille võid kõikjale kaasa võtta. Pange need oma kotti või seljakotti, et vabal ajal nautida nende maitsvat maitset. OstroVit küpsised on saadaval üheksa maitsva maitsega, seega leidub midagi igaühele, kes otsib oma dieedile magusat lisandit. Olenevalt maitsevariandist on meie OstroViti küpsistes rida erinevaid lisaaineid, mis annavad neile ainulaadse maitse ja on ideaalne alternatiiv inimestele, kes hoolivad oma eine tervislikkusest.

  9. OstroVit CGT 600g peach
    19,90 €


    OstroVit CGT on kaasaegne pulbertoidulisand, mis täiendab teie dieeti ja vajadust kolme toimeaine järele, milleks on kreatiinmonohüdraat (kreatiin), glutamiin ja tauriin. OstroVit CGT on optimaalne kombinatsioon ühenditest, mis on aastaid domineerinud nii amatööride kui ka professionaalide seas vastupidavus- ja jõuspordialadel. Tunnetage ja kogege oma keha tõelist anaboolset reaktsiooni ja tõhusat energiatoimet igal treeningul. Tunneta seda, mida oled kaua oodanud. Tundke OstroVit CGT-d.

    Lisa võrdlusesse
  10. OstroVit Chaga Extract 50g
    7,90 €


    OstroVit Chaga Extract on kvaliteetne toidulisand, mis sisaldab 40% polüsahhariidideni standarditud chaga seene ekstrakti. See on lihtsa koostisega preparaat, mis ei sisalda tarbetuid lisandeid, mis on saadaval mugavas pulbri kujul. Seda toodet soovitatakse inimestele, kes hoolivad oma igapäevase menüü täiendamisest väärtuslike ühenditega.

    Lisa võrdlusesse
  11. OstroVit Chaga VEGE 60vcaps
    9,70 €


    OstroVit Chaga VEGE on kvaliteetne toidulisand, mis sisaldab 40% polüsahhariidide DER 20:1 standarditud chaga seene ekstrakti. See on vegan preparaat, mis on saadaval kergesti neelatavate kapslitena, mõeldud inimestele, kes soovivad täiendada oma dieeti looduslike väärtuslike koostisosadega.

    Lisa võrdlusesse
  12. OstroVit Chalk Block 57g
    3,50 €


    OstroVit Chalk Block pole midagi muud kui magneesium kuubis. Toode, mis parandab teie haardumist. Kõik, mida vajate, on purustada vajalik kogus väiksemateks portsjoniteks ja hõõruda sellega käsi, et oluliselt parandada haardumist rasketel treeningutel varraste, käsipuude või jõusaali peal. See pressitud magneesiumoksiidi vorm ei pihusta, mis on selle suur eelis.

    Lisa võrdlusesse
  13. OstroVit Chicken Dish in Curry Sauce with Rice 300g (Parim enne: 06.2024)
    Müük

    Tavahind: 6,50 €

    Soodushind 4,60 €


    OstroVit Curry kana riisiga on täisväärtuslik valmisroog, mille võid kaasa võtta kõikjale, kuhu lähed. Meie roog on valmistatud ainult looduslikest koostisosadest – ilma värvainete ja säilitusaineteta. Erinevalt enamikust pakitud einetest on see ka rasva- ja suhkruvaene. Kas sa armastad maitsestatud toite? Kas teil pole aega õhtusööki teha? Kas otsite toitvat einet, mida saaksite süüa tööl või vahetult pärast treeningut? OstroVit Curry kana riisiga on igal juhul ideaalne valik!

    Lisa võrdlusesse
  14. OstroVit Chicken Dish in Hunter-Style Sauce with Bulgur 300g
    6,50 €


    OstroVit Jahikaste kana bulguriga on täisväärtuslik valmisõhtusöök, mis on mõeldud kõigile Poola köögi austajatele, kes soovivad end vormis hoida. Tänu täiuslikult keedetud bulgurkruupide ja linnuliha ning pelati tomati, sibula, marineeritud kurgi, seente ja pipra kastme kombinatsioonile võib meie kiire eine rikastada teie dieeti mitmete vajalike toitainetega. Kas otsite kiirrooga, mis osutub maitsvaks ja tervislikuks? Kas vähendate suhkrute ja rasvade tarbimist? Proovige meie valmisrooga jahikana ja bulguriga.

    Lisa võrdlusesse
  15. OstroVit Chlorella 90vtabs
    5,90 €


    OstroVit Chlorella on toidulisand, mis on välja töötatud rohelisest kobarast koosnevate üherakuliste mikrovetikate hulka kuuluvate vetikate põhjal. Toode on hiljuti klassifitseeritud supertoiduks selle pleiotroopse toime tõttu inimkehale. Klorella on rikkalikult vitamiine, mineraale ja fütokemikaale, millel on inimese kehale tervislik mõju.

    Lisa võrdlusesse
  16. OstroVit Chlorella VEGE 1000vtabs
    14,90 €


    OstroVit Chlorella on toidulisand, mis on välja töötatud rohelisest kobarast koosnevate üherakuliste mikrovetikate hulka kuuluvate vetikate põhjal. Toode on hiljuti klassifitseeritud supertoiduks selle pleiotroopse toime tõttu inimkehale. Klorella on rikkalikult vitamiine, mineraale ja fütokemikaale, millel on inimese kehale tervislik mõju.

    Lisa võrdlusesse
  17. OstroVit Chlorella VEGE 250g (Parim enne: 03.2024)
    Müük

    Tavahind: 14,90 €

    Soodushind 5,95 €


    OstroVit Chlorella on pulbriline toidulisand, mis on välja töötatud rohelisest kobarast pärit üherakuliste mikrovetikate hulka kuuluvate vetikate baasil. Toode on hiljuti klassifitseeritud supertoiduks selle pleiotroopse toime tõttu inimorganismile. Klorella on rikkalikult vitamiine, mineraale ja fütokemikaale, millel on inimorganismile tervislik mõju.

    Lisa võrdlusesse
  18. OstroVit Chocolate Peanut Butter + Hazelnuts in Caramel crunchy 500g
    8,90 €


    OstroVit Chocolate Peanut Butter + Hazelnuts in Caramel crunchy on maitsev ja ainulaadne kreem võileibadele, pannkookidele ja magustoitudele . Meie kreem on röstitud maapähklite, karamelliseeritud sarapuupähklite, lilleme, kookosepõhise MCT õli, kakao, naturaalse šokolaadi aroomi ja soola kombinatsioon, mis annab tootele ainulaadse soolase maitse. Kas otsite tervislikku pähklikoort, mis on maitsev ja säilitusainetevaba? OstroVit Chocolate Maapähklivõi + karamelliseeritud sarapuupähklid on toode Sulle!

    Lisa võrdlusesse
  19. OstroVit Chokeberry Fiber VEGE 200g (Parim enne: 07.2024)
    Müük

    Tavahind: 3,90 €

    Soodushind 2,70 €


    OstroVit Chokeberry Fiber VEGE on kvaliteetne toidulisand, mis on kiudainete allikas. Tegemist on lihtsa koostisega veganpreparaadiga, mis on saadaval pulbrina, mida saab kasutada lisandina jogurtile, kaerahelbedele või isetehtud küpsetistele. See on toode, mis on loodud inimestele, kes hoolivad tervislikust ja tasakaalustatud toitumisest.

  20. OstroVit Choline + Inositol 90tabs
    7,90 €


    Koliin ja Inositool on B-rühma vitamiinid.

    Lisa võrdlusesse
  21. OstroVit Chondroitin 60tabs
    12,50 €


    OstroVit Chondroitin on toidulisand tablettides, täiendadav igapäevast dieeti kondroitiiniga, mis vastutab kõhre õige regenereerimise eest. Kondroitiini puudus võib põhjustada kahjustusi ja degenereeruda rakke, mis ise ei suuda pärast rasket pingutust taastuda. Preparaat on eriti soovitatav nii eakatele inimestele kui ka vigastustega võitlevatele sportlastele.

    Lisa võrdlusesse
  22. OstroVit Chromium 200mcg 200tabs
    5,90 €


    OstroVit Chromium 200 mcg on toidulisand tablettidena, mis sisaldab väärtuslikku elementi, mis on kroom. Sellel mikroelemendil on muuhulgas meie kehale mitmesuguseid mõjusid. aitab kaasa mikrotoitainete õige ainevahetuse säilitamisele, aitab säilitada vere glükoosisisaldust, aitab kiirendada ainevahetust ja rasva kadu.

    Lisa võrdlusesse
  23. OstroVit Citrulline 210g
    15,50 €


    Tsitrulliin põhjustab kehas loomuliku energiakulu suurenemise, mille tulemuseks on kindlasti rasked ja intensiivsed treeningud. OstroVit Citrulline on ideaalne toidulisand jõutreeningute toetamiseks, kus on vaja vastupidavust (kanuusõit, sõudmine) või vastupidavust + tugevust (triatlon, pikamaaujumine jne).

    Lisa võrdlusesse
  24. OstroVit Citrulline 400g Mango
    25,90 €


    OstroVit Citrulline on tippklassi täiuslikult killustatud tsitrulliinmalaat. See kaitseb lihaseid väsimuse eest ja aitab taastada täisjõu pärast rasket ja intensiivset treeningut. Suurenenud lämmastikoksiidi süntees tagab parema verevoolu ning oluliselt parema hapniku ja toitainete transpordi rakkudesse.

  25. OstroVit Citrulline 4400mg 120caps
    13,90 €


    Tsitrulliin põhjustab kehas loomuliku energiakulu suurenemise, mille tulemuseks on kindlasti rasked ja intensiivsed treeningud. OstroVit Citrulline on ideaalne toidulisand jõutreeningute toetamiseks, kus on vaja vastupidavust (kanuusõit, sõudmine) või vastupidavust + tugevust (triatlon, pikamaaujumine jne).

    Lisa võrdlusesse
  26. OstroVit CLA + Green Tea + L-carnitine 90 softgels
    11,90 €


    OstroVit CLA + roheline tee + L-karnitiin on füüsiliselt aktiivsetele inimestele mõeldud kapslites sisalduv toidulisand, mis sisaldab konjugeeritud linoolhapet (CLA), rohelise teelehe ekstrakti ja L-karnitiini.

    Lisa võrdlusesse
  27. OstroVit CLA 1000 180 softgels
    16,90 €


    OstroVit CLA 1000 on kõrgeima kvaliteediga toidulisand, mis sisaldab konjugeeritud linoolhapet (CLA). CLA-l on inimkehale väga positiivne mõju. See näitab tegevust, mis toetab lihasmassi kasvu ja aitab põletada liigset rasvkude.

    Lisa võrdlusesse
  28. OstroVit CLA 1000 90 softgels
    9,90 €


    OstroVit CLA 1000 on kõrgeima kvaliteediga toidulisand, mis sisaldab konjugeeritud linoolhapet (CLA). CLA-l on inimkehale väga positiivne mõju. See näitab tegevust, mis toetab lihasmassi kasvu ja aitab põletada liigset rasvkude.

    Lisa võrdlusesse
  29. OstroVit CLA Slim Line 30caps
    4,50 €


    OstroVit CLA Slim Line on kõrgeima kvaliteediga konjugeeritud linoolhapet sisaldav toidulisand, millel on inimorganismile väga positiivne mõju. See näitab lihasmassi kasvu toetavat tegevust ja aitab vähendada keharasva.

    Lisa võrdlusesse
  30. OstroVit Clarified Butter 400g (Parim enne: 06.2024)
    Müük

    Tavahind: 13,50 €

    Soodushind 10,10 €


    OstroVit Clarified Butter on tugevalt piimane või, ilma tarbetute täite-, maitse- ega koostisaineteta. Meie võis on 99,8% piimarasva portsjoni kohta. See sobib suurepäraselt kööki leiva, praadimise, suppide või kastmete lisandina. Kui otsid kvaliteetset väärtuslikku võid – vali meie OstroViti selitatud või ja naudi selle suurepärast maitset igapäevaselt!

    Lisa võrdlusesse

Tabel  Nimekiri 

Desc