tk - 0,00 €
Shop by

Currently Shopping by:

  1. Toode: Sinu tervisele

OstroVit

ostrovit

Tabel  Nimekiri 

Asc
  1. OstroVit Saw Palmetto VEGE 360tabs
    10,50 €


    See on kõrgeima kvaliteediga toidulisand, mis sisaldab palmetto vilja ekstrakti. Toidulisand on taimetoidu tablettide kujul ja sobib ideaalselt inimestele, kes hindavad sellisel kujul toidulisandit. Seega, kui otsite minimaalse koostisega, kuid maksimaalse annusega saepalmi ekstrakti preparaati - sirutage meie OstroVit Saw Palmetto 360 tabletid VEGE versioonis!

    Lisa võrdlusesse
  2. OstroVit Saw Palmetto Extract VEGE 100g
    9,90 €


    OstroVit Saw Palmetto Extract on looduslik toidulisand, mis on mõeldud kõigile neile, kes kannatavad juuste väljalangemise all, ja meestele, kes võitlevad eesnäärmeprobleemidega. Ekstrakt on saadud palmiviljadest ja sisaldab suures koguses toimeaineid, nagu fütosteroole, flavonoide ja heteropolüsahhariide, mis vastutavad toidulisandi tervist toetavate omaduste eest. Kui soovite tagada terve eesnäärme või tegeleda ulatusliku juuste väljalangemisega, võib OstroVit Saw Palmetto ekstrakt neid probleeme leevendada.

    Lisa võrdlusesse
  3. OstroVit Rhodiola Rosea 300mg 150vtabs
    7,90 €


    Rhodiola Rosea 300 on toidulisand, mis sisaldab kuldjuureekstrakti. Kas peate toetama oma organismi funktsioone? Kas soovite oma tuju parandada ja stressiga tõhusalt toime tulla? Vaadake selle toidulisandi omadusi ja hoolitsege oma keha ja vaimu eest igakülgselt!

  4. OstroVit Resveratrol VEGE 60vcaps
    12,50 €


    OstroVit Resveratrol VEGE on toidulisand kapslites, mis sisaldab 50% trans-resveratrooli standarditud jaapani küülikujuure ekstrakti. Kapsel ise (HPMC - hydroxypropylmethylcellulose) ja ekstrakt ei sisalda loomseid aineid, seega sobib lisand laiale publikule, sealhulgas veganitele ja taimetoitlastele. OstroVit 100% VEGE CAPSULES tähistab kvaliteeti, hoolitsust ja klientide ootustele vastavat.

  5. OstroVit Reishi VEGE 60vcaps
    9,80 €


    OstroVit Reshi VEGE on seente toidulisand peeneks jahvatatud Ganoderma lucidum seene viljakeha ekstrakti kujul. Reishi on üle kahe tuhande aasta hinnatud selle lõõgastavate omaduste ning immuunsuse ja veresoonkonna funktsioonide tugevdamise eest. Reishi seente regulaarne tarbimine võimaldab tugevdada immuunsüsteemi.

    Lisa võrdlusesse
  6. OstroVit Quercetin VEGE 90vcaps
    11,90 €


    OstroVit Quercetin VEGE on kaasaegne toidulisand vegankapslites, mis sisaldavad dihüdrokertsetiini (Sophora Japonica L. - Jaapani pärlmutter). OstroVit Quercetin VEGE töötati välja inimestele, kes järgivad veganluse või taimetoitluse põhimõtet, ei sisalda loomset päritolu aineid ja ühendeid ning ekstrakt suleti spetsiaalsetesse HPMC (hüdroksüpropüülmetüültselluloosi) kapslitesse. 100% VEGE CAPSULES sarja toidulisandid on tooted, mis on mõeldud kõigile, kes otsivad konkreetset ekstrakti ja soovivad sellega oma dieeti täiendada, ning võttes arvesse inimesi, kes ei tarbi loomseid tooteid, on siin kõik õnnelikud. OstroVit on tähelepanu pööramine detailidele, kvaliteedile ja klientide rahulolule ilma eranditeta.

    Lisa võrdlusesse
  7. OstroVit Quatro Mushroom Blend VEGE 100g
    10,50 €


    OstroVit Quatro Mushroom Blend Vege on ainulaadne kombinatsioon nelja erineva seene ekstraktidest - reishi, lõvilakas, korditseps ja chaga. Tegemist on mugava pulbri kujul saadaoleva preparaadiga, mis on loodud inimestele, kes hoolivad oma dieedi täiendamisest looduslike väärtuslike koostisosadega.

    Lisa võrdlusesse
  8. OstroVit PQQ 60vcaps
    14,50 €


    See on esmaklassiline toidulisand, mis sisaldab ainult pürrolokinoliinkinooni dinaatriumsoola. Lisand on saadaval taimetoidukapslite kujul ja sobib ideaalselt neile, kes hindavad toidulisandit just sellisel kujul. Seega, kui otsite minimaalse koostisega, kuid maksimaalse PQQ-doosiga toodet, siis võtke meie OstroVit PQQ 60 kapslid VEGE versioonis!

  9. OstroVit Pharma Vitamins For Women 60caps
    9,90 €


    OstroVit Pharma Vitamins for Women - naiste vitamiinide, mineraalide ja ekstraktide ning aminohapete kompleks. Loodud spetsiaalselt ilusa seksi jaoks. OstroVit Pharma on sari, mis seab esikohale tooraine kvaliteedi, ravimitootmise hoolsuse ja kõik komponendid, tänu millele toidulisand luuakse. OstroVit Pharma on absoluutselt eliit toidulisandid tarbijatele, kes teavad, mis on nende jaoks kõige olulisem.

    Lisa võrdlusesse
  10. OstroVit Pharma Vitamins For Men 60caps
    9,90 €


    OstroVit Pharma Vitamins For Men – vitamiinide, mineraalide, ekstraktide ja aminohapete kompleks meestele. OstroVit Pharma on sari, mis seab esikohale tooraine kvaliteedi, ravimitootmise hoolsuse ja kõik komponendid, tänu millele toidulisand luuakse. OstroVit Pharma on absoluutselt eliit toidulisandid tarbijatele, kes teavad, mis on nende jaoks kõige olulisem.

    Lisa võrdlusesse
  11. OstroVit Pharma Vitamin D3 400IU Baby spray 30ml (Parim enne: 04.2024)
    Müük

    Tavahind: 4,90 €

    Soodushind 2,45 €


    OstroVit Pharma D3-vitamiin väikelastele 400 IU on toidulisand, mis on D3-vitamiini allikas, mida on rikastatud ka E-vitamiini ja MCT õliga. See on OstroVit Pharma eliitsarja preparaat, mis on saadaval lihtsalt kasutatava pihusti kujul, mis katab imikute nõudluse väärtuslike mikroelementide järele.

    Lisa võrdlusesse
  12. OstroVit Pharma Vitamin D3 4000IU VEGE spray 30ml
    10,90 €


    OstroVit Pharma Vitamin D3 4000 IU VEGE on toidulisand, mis on D3-vitamiini allikas, mida on rikastatud ka E-vitamiini ja MCT õliga. Tegemist on veganpreparaadiga OstroVit Pharma eliitsarjast, mis on saadaval lihtsalt kasutatava sprei kujul, mis on loodud inimestele, kes soovivad oma igapäevast toitumist väärtuslike koostisosadega täiendada.

    Lisa võrdlusesse
  13. OstroVit Pharma Vitamin D3 4000IU drops 30ml
    6,90 €


    OstroVit Pharma Vitamiin D3 4000IU on toidulisand, mis on D3-vitamiini allikas. Tegemist on OstroVit Pharma eliitsarja preparaadiga, mis on samuti rikastatud E-vitamiiniga, mis on saadaval tilkade kujul, mis tagavad toidulisandi probleemideta tarnimise. Tegemist on tootega, mis on loodud teadlikule tarbijale, kes soovib oma igapäevast toitumist väärtuslike koostisosadega täiendada.

    Lisa võrdlusesse
  14. OstroVit Pharma Vitamin D3 4000IU + K2 MK-7 90tabs
    12,50 €


    OstroVit Vitamiin D3 4000 IU + K2 on kvaliteetne toidulisand, mis on D3- ja K2-vitamiini allikas parimal seeditavas vormis MK-7. Tegemist on kergesti neelatavate tablettide kujul oleva preparaadiga, mis on loodud inimestele, kes soovivad oma igapäevast toitumist väärtuslike mikroelementidega täiendada.

    Lisa võrdlusesse
  15. OstroVit Pharma Vitamin D3 2000IU Lozenges 360tabs Green Apple
    10,50 €


    OstroVit Pharma Vitamiin D3 2000IU on kvaliteetne toidulisand, mis on D3-vitamiini allikas. See on rohelise õuna hõrgu maitsega preparaat, mis on saadaval imemistablettide kujul, mis pakuvad probleemivaba toidulisandit. See on OstroVit Pharma eliitsarja toode, mis on loodud inimestele, kes soovivad täiendada oma igapäevast toitumist väärtusliku ühendiga.

    Lisa võrdlusesse
  16. OstroVit Pharma Vitamin D3 2000 + K2 Lozenges 360tabs Mango
    15,90 €


    OstroVit Pharma Vitamiin D3 2000 IU + K2 on kvaliteetne toidulisand, mis on D3- ja K2-vitamiini allikas, kõige paremini seeditavas menakinoon-7-MK-7 vormis. See on maitsva mango maitsega preparaat, mis on saadaval imemistablettide kujul, mis pakuvad probleemivaba toidulisandit. See on eliitsarja OstroVit Pharma toode, mis on loodud inimestele, kes soovivad täiendada oma igapäevast toitumist väärtusliku ühendiga.

    Lisa võrdlusesse
  17. OstroVit Pharma Vitamin D3 1000IU Junior spray 30ml
    6,90 €


    OstroVit Pharma Vitamin D3 1000 IU Junior sprei on toidulisand, mis on D3-vitamiini allikas, mida on rikastatud ka E-vitamiini ja toimeainete biosaadavust suurendava MCT õliga. Tegemist on OstroVit Pharma eliitsarja preparaadiga, mis on saadaval lihtsalt kasutatava pihusti kujul, mis loodi kõige nooremate tarbijate vajaduste rahuldamiseks.

    Lisa võrdlusesse
  18. OstroVit Pharma Vitamin D3 + K2 MK-7 drops 30ml
    9,90 €


    OstroVit Pharma Vitamiin D3 + K2 MK-7 on toidulisand, mis on D3-vitamiini ja K2-vitamiini allikas inimkehas kõige paremini omastatuna vormist MK-7. Tegemist on OstroVit Pharma eliitsarja preparaadiga, mis on samuti rikastatud E-vitamiiniga, mis on saadaval tilkade kujul, tagades toidulisandi probleemideta tarnimise. Tegemist on tootega, mis on loodud teadlikule tarbijale, kes soovib oma igapäevast toitumist väärtuslike koostisosadega täiendada.

    Lisa võrdlusesse
  19. OstroVit Pharma Vitamin C drops kids 30ml
    3,90 €


    OstroVit Pharma C-vitamiin lastele tilkades on kõige pisematele loodud toidulisand, mis on väärtuslik L-askorbiinhappe allikas. Saadaval lihtsalt kasutataval kujul, see võimaldab kohandada toote sobivat portsjonit vastavalt lapse vanusele ja vajadustele, tagades samal ajal probleemideta tarnimise.

    Lisa võrdlusesse
  20. OstroVit Pharma Vitamin ADEK drops 30ml
    10,90 €


    OstroVit Pharma Vitamins ADEK on kvaliteetne toidulisand, mis on väärtuslike rasvlahustuvate vitamiinide allikas, nagu vitamiin A, D-vitamiin ning E- ja K-vitamiin. Tegemist on preparaadiga eliidist. OstroVit Pharma sari, mis on saadaval mugavalt söödava tilga kujul, mis sobib suurepäraselt väärtuslikuks täienduseks igapäevasesse dieeti.

    Lisa võrdlusesse
  21. OstroVit Pharma Vitamin A+E drops 30ml
    6,90 €


    OstroVit Pharma Vitamin A+E on toidulisand, mis on väärtuslike rasvlahustuvate vitamiinide ja nende omastatavust suurendavate MCT-õli allikas. Tegemist on eliitsarja OstroVit Pharma preparaadiga, mis on saadaval mugavas tarbitavas tilkade kujul, mis on väärtuslik täiendus igapäevasele toidulauale.

    Lisa võrdlusesse
  22. OstroVit Pharma Omega 3-6-9 + ADEK VEGE 120ml (Parim enne: 03.2024)
    Müük

    Tavahind: 12,90 €

    Soodushind 5,15 €


    OstroVit Pharma Omega 3-6-9 + ADEK VEGE on kõrgeima kvaliteediga suukaudseks kasutamiseks mõeldud õli kujul toidulisand, mis sisaldab OMEGA 3-6-9 hapete ja A, D, E ja K.

    Lisa võrdlusesse
  23. OstroVit Pharma Omega 3 500/250 30 softgels
    7,50 €


    OstroVit Pharma Omega 3 500/250 on toidulisand geelkapslites. See aitab kaasa normaalsele südametalitlusele ja aitab säilitada normaalset ajutalitlust.

    Lisa võrdlusesse
  24. OstroVit Pharma Omega 3 + ADEK 120ml
    12,90 €


    OstroVit Pharma Omega 3 + ADEK on kvaliteetne toidulisand kalaõli kujul, mis sisaldab väärtuslike komponentide kompleksi. Toode varustab keha oomega 3 polüküllastumata rasvhapetega nagu EPA ja DHA, samuti A-, D-vitamiini ning E- ja K-vitamiiniga. Tegemist on eliitsarja OstroVit Pharma tootega, mis on loodud vastama teadlike tarbijate vajadustest.

    Lisa võrdlusesse
  25. OstroVit Pharma Odorless Garlic 60caps
    6,90 €


    OstroVit Pharma Odorless Garlic on kõrgekvaliteediline toidulisand OstroVit Pharma eliitsarjast, mis on värsketest küüslaugumugulatest pärit lõhnatu õli allikas. See on kergesti neelatavate kapslite kujul saadaval olev preparaat, mis on loodud inimestele, kes soovivad oma igapäevast toitumist täiendada looduslike koostisosadega.

    Lisa võrdlusesse
  26. OstroVit Pharma Methyl B-complex KIDS drops 30ml
    4,90 €


    OstroVit Pharma Methyl B-Complex Kids on kõige pisematele mõeldud toidulisand, mis on B-vitamiinide kõige paremini imenduvate vormide allikas. Tegemist on OstroVit Pharma eliitsarja preparaadiga, mis on saadaval lihtsalt manustataval kujul, mis võimaldab kohandada toote sobivat portsjonit lapse vanusele ja vajadustele, tagades samal ajal toidulisandi probleemideta tarnimise.

    Lisa võrdlusesse
  27. OstroVit Pharma Methyl B-Complex 30caps
    8,50 €


    OstroVit Pharma Methyl B-Complex on kvaliteetne toidulisand, mis on B-vitamiinide kõige paremini imenduvate vormide allikas. Tegemist on preparaadiga, mida on täiendavalt rikastatud C- ja E-vitamiiniga. Tegemist on Ostrovit Pharma eliitsarja tootega, mis on loodud teadlikule tarbijale, kes soovib oma igapäevast toitumist väärtuslike mikroelementidega igakülgselt täiendada.

    Lisa võrdlusesse
  28. OstroVit Pharma Melatonin spray 30ml
    7,90 €


    OstroVit Pharma Melatonin on kasutajasõbralik toidulisand, mis on mõeldud kõigile neile, kes kannatavad unetusega. Tänu unikaalsele sprei vormile tungivad toidulisandi toimeained kergesti veresoonkonda ja melatoniini toime hakkab palju kiiremini toimima.

    Lisa võrdlusesse
  29. OstroVit Pharma Magnesium Citrate + Potassium + B6 P-5-P 90caps
    10,50 €


    OstroVit Pharma magneesiumtsitraat + kaalium + B6 P-5-P on kvaliteetne toidulisand, mis on magneesiumi, kaaliumi ja B6-vitamiini allikas. See on OstroVit Pharma eliitsarja preparaat, mis on saadaval kergesti neelatavate kapslite kujul. See on toode, mis on loodud teadlikule tarbijale, kes soovib täiendada oma igapäevast toitumist väärtuslike mikroelementidega.

    Lisa võrdlusesse
  30. OstroVit Pharma Lutein 30 softgels
    7,50 €


    OstroVit Pharma Lutein on kvaliteetne toidulisand, mis on luteiini allikas. Lisaks on toodet rikastatud ka zeaksantiiniga. Tegemist on OstroVit Pharma eliitsarja preparaadiga, mis on saadaval kergesti neelatavate kapslitena, mis on loodud teadlikule tarbijale, kes soovib oma igapäevast toitumist väärtuslike ühenditega täiendada.

Tabel  Nimekiri 

Asc